Webudvikling

Har du før fået kastet termer såsom frontend, backend, software eller bare generelt hardware i hovedet, når der bliver talt om  den helt store udvikling af et website? Det behøver du heldigvis ikke tage stilling til!

Vores udviklere hjælper dagligt store, såvel som små virksomheder med at løse deres digitale udfordringer. Udfordringer, hvor vi hjælper med at transformere deres forretningsidé, planer, koncepter, samt skaber en optimeret brugeroplevelse.

Waffelbarons

Hjælp til at kickstarte dit vaffeleventyr!

Fortis

En træningsapp, der er målrettet styrketræning.

NIOMI

Få indblik i din tarmprofil!

Hvilke metoder bruger vi?

Webudvikling er en større disciplin, som flere og flere IT-virksomheder udbyder. Så ikke nok med det, findes der adskillige metoder og dermed måder et website kan udvikles på. Hos MeeW, hjælper vi dig med at opsætte både front- og backend-delen, til dit nye website. Her der bliver backloggen inddelt i forskellige mindre stories og milepæle, for at vi kan arbejde os hen imod netop det site din virksomhed ønsker. 

Der vil i den forbindelse blive foretaget diverse sprints, stand-ups, demo-møder og løbende releases til kunden, for at afprøve og evaluere produktets ydeevne og brugerflade. 

 

Hvad gør vi?

Når vi arbejder i backend-delen, hviler en stor del af vores fokus på at optimere selve “maskineriet” for websitet. Vi arbejder dermed mere specifikt med at sikre at sitets loadingtid og fremvisning af visuelle elementer fungerer optimalt, ud fra den visuelle styling der bliver kodet i frontend-delen. Der skal derfor mere specifikt være en balance mellem begge dele. 

Har du set vores seneste Agile systemudvikling

Vores Tech-team beskæftiger sig dagligt med varierende kundeprojekter. Hver enkelte projekt indeholder sine egne digitale udfordringer, og dermed vil forløbet også afspejle dette. 

Klienter

Tech for flere førende brands

Lyst til at høre mere?

Lad os hjælpe dig med at føre din idé ud i livet.