Vedligeholdelse

Der findes mange forskellige former for IT-systemer, og dog kræver de alle vedligeholdelse, for at du bedst muligt kan passe på din organisations data. Såfremt du ikke vælger at vedligeholde eller opdatere dine systemer, vil du være ekstra sårbar for angreb udefra. 

Med grundlæggende IT-vedligeholdelse, hviler fokus på at beskytte din data, og minimere risikoen for at du vil opleve problemer med jeres systemer og servers. 

NuJob

Swipe dig til dit næste job.

Hvilke metoder bruger vi?

Indledningsvis tager vi en samtale med dig omkring, hvad der skal optimeres, forbedres eller tværtimod drives, så du kan vide dig sikker på, at der bliver skræddersyet et forløb ud fra de behov, krav og mål din virksomhed besidder. Alt efter hvilken service du udviser behov for, vil forløbet blive planlagt ud fra hvilken vedligeholdelse eller drift der skal foretages. Vores tech-team vil derfor løbende afholde stand-ups og enkelte demo-møder, der skal sikre en gensidig sparring mellem vores udviklere og dig som kunde. 

Hvad gør vi?

Vi hjælper dig med at opdatere dine versioneringer, kodebase eller omskrive den såfremt behovet eller ønsket et der. Herudover hjælper vi dig også med at optimere eller fremme performancen i kodebasen, hvis det er noget du ønsker.

Udover vedligeholdelsen af din database, udbyder vi også en drift-service, og tilbyder at monitorere din database eller server. Vi sørger derfor for at du ikke står alene tilbage med ansvaret, om at sikre din data, dit system eller den gode brugeroplevelse hos brugerne, såfremt serveren skulle crashe. 

Vi hjælper dig med at bibeholde eller foretage ændringer i funktionaliteten – så din server lever op til de nyeste trends, teknologier eller derimod dine brugeres respons. 

Har du set vores seneste Quality Assurance

Vi vil alle gerne undgå fejlkoderne eller den lange loading-tid, når vi tilgår en platform. Af netop denne grund, hjælper vi flere at vores kunder med at gennemteste deres IT-systemer og produkter. 

Klienter

Tech for flere førende brands

Lyst til at høre mere?

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan forbedre eller bidrage til en vedligeholdelse af dine IT-systemer.