Software arkitektur

Inden for det digitale univers, udgør arkitekturen et design og en opsætning af henholdsvis softwaren og selve netværket. Det er altså mere eller mindre de logiske og fysiske sammenhænge mellem flere bærende digitale komponenter der finder sted. 

Der er altså tale om nogle grundlæggende principper, retningslinjer og regelsæt der skal overholdes for at der kan opbygges og udvikles nye systemer. Disse sammentænkes og tilpasses din virksomheds ønsker for at vi kan styrke processen og projektforløbet – både af hensyn til udviklingen og tilslutningen af IT-ressourcerne i hele virksomheden. 

Kintella

En platform der styrker dialogen i plejesektoren.

Mental Robusthed

Træn dig til en stærkere mental robusthed, gennem MRT-appen.

NIOMI

Få indblik i din tarmprofil.

Hvordan tænker vi sikkerhed og funktionalitet ind i arkitekturen?

Af sikkerhedsmæssige årsager, har vi opsat vores egne interne proces-trin, for at vi netop kan opbygge et optimalt og velfungerende projektforløb for dig, og din virksomhed. Her er opstartsfasen en høj prioritet, da vi som et indledende trin, kortlægger arkitekturen på baggrund af dine funktionelle krav, idéer og ønsker. 

Hos MeeW inddrager og forholder vi os til de førnævnte retningslinjer og rammer, så vi kan imødekomme dine behov bedst muligt. Men selvom vi har opsat nogle interne procestrin, som vi arbejder ud fra, vil vi altid være i tæt dialog med dig, og har løbende anbefalinger til, hvordan vi foreslår at vi håndterer IT-arkitekturen til dit projekt. 

Har du set vores seneste Webudvikling

Flere og flere af vores kunder søger hjælp til at videreudvikle deres websites, og optimere deres slutbrugeres kunderejse. Er du en af dem?

Klienter

Tech for flere førende brands

Lyst til at høre mere?

Så kontakt os nu, så vi kan tage en uforpligtende samtale omkring dine IT-systemer, og dermed skræddersye et projektforløb der er målrettet din virksomhed.