Appudvikling

Har du fået en god idé? Og i så fald, har du brug for hjælp til appudvikling? Hos MeeW udvikler vi professionelle og kvalitetsprægede apps. Alt efter hvilke behov du besidder, og den fortælling du ønsker at præsentere for brugeren, guider vi dig i den rette retning.

Der findes alt fra native-, hybrid- eller progressive web-baserede apps, og hvilken type valget falder på, vil afhænge af din idé og din rejse.

OmniPod

Ny social medieplatform for podcasters.

Fortis

En træningsapp, der er målrettet styrketræning

Attavik

Offline eller online - vær forbundet med dit netværk, via appen. 

Hvilke metoder bruger vi?

Der vil være forskel på, hvilke metoder der drages nytte af, når vores tech-team udarbejder en app til netop din virksomhed. Om det er en native, cross platform, hybrid eller en app der tager afsæt i backend og et CMS-system, så vil processen og udviklingen herom, variere. 

Ved native app udvikling, er designet målrettet et specifikt styringssystem, såsom iOS eller Android OS. Men ved at fokusere på en individuel platform, kan der sikres en god ydeevne, og adskillige hardware funktioner til de respektive enheder og OS. Cross platform app udvikling, skal derimod udvikles til mere end et enkelt OS-system ad gangen, hvorefter vores udviklere konvertere sourcekoden over til de ønskede OS – mere specifikt, kodebasen overføres til Android OS og iOS.

Men når vi udvikler en app til et CMS-system, koder vi backend-delen i forlængelse med at vi udvikler appen. Vores tech-team sikre på denne måde, at dine ønsker, behov og ligeledes forretningsidé afspejler produktet. 

 

Hvad gør vi?

Vores udviklingsteam er i konstant samarbejde med vores andre interne afdelinger, og gennemgår mange iterative forbedringer, for at opnå en fuld proces-gennemsigtighed. Her indkluderer vi især vores design-afdeling, for at kunne sikre at hver enkelte app, uanset type, tager forbehold for UI/UX og virksomhedens visuelle identitet i designet.

Har du set vores seneste IT arkitektur

Det er vigtigt at være på forkant, og netop derfor hjælper vi adskillige virksomheder med at vedligeholde deres interne og eksterne systemer.

Klienter

Tech for andre førende brands

Har du lyst til at høre mere?

Lad os hjælpe dig med at føre din app-idé ud i livet.