Waffle Barons

Waffle Barons

Waffle Barons er en vaffelleverandør, som sørger for at hjælpe forhandlere over hele landet med at komme i gang med deres vaffeleventyr. Virksomheden ønsker at hjælpe andre opstartede eller allerede etablerede virksomheder med at opbygge en vaffelforretning i vaffelbaronernes ånd. 

Virksomheden oplevede udfordringer med deres website, og ønskede derfor at opsætte og optimere deres visuelle identitet herom. 

Hvad har vi gjort?

Ud fra deres ønsker, indgik vi en dialog med kunden, for at opsætte rammen for projektforløbet. Her blev der opsat både tidsestimat for forløbet og aftalt demo-møder, så kunden følte de blev holdt i loopet omkring udviklingen. Kunden fik mulighed for at give udtryk for hvad en ideel opsætning kunne være, og hvilke features der skulle forekomme på sitet, så vi kunne foretage en forbedring af henholdsvis site og deres visuelle identitet. 

Website

Med fokus på webudvikling, satte vi alle kræfter ind på at kreere og optimere deres website, som fandt sted i WordPress med brug af både JavaScript, HTML og CSS. Desuden bestod arbejdet med Waffle Barons i at udvikle en tilhørende webshop, som ligeledes skulle være på sitet. 

Se andre projekter

Kintella

En platform der styrker dialogen i plejesektoren.

NIOMI

Få indblik i din tarmprofil.

MRT

Træn dig til en stærkere mental robusthed, gennem MRT-appen.