SplitShift

SplitShift

SplitShift er en social community platform, der arbejder på at skabe et samlingspunkt for al bærende kommunikation. Platformen er udformet af vores tech-team, og er derfor en af vores egne interne produkter. 

Produktet udsprang af en idé om, at MeeW ønskede at udbyde digital førstehjælp til de virksomheder, der havde svært ved at skabe et samlingspunkt for deres kommunikation mens de arbejdede hjemmefra under corona. 

Hvad har vi gjort?

Grundet corona var brugeroverfladen mere vigtig end hidtil, og derfor var de overvejelser også med, når websitet skulle udvikles af tech-teamet i MeeW. Den visuelle identitet skulle udarbejdes, i form af logo, og en tilhørende brandbook. Dog skulle sitet tillade at virksomheden, der opkøbte et abonnement, kunne costumise og tillægge deres egen identitet til deres profil. MeeW’s tech-team udarbejdede en server der kunne administrere en større mængde af slutbrugere. 

Showcase

En 3D animation af det færdige produkt blev opsat – og skulle fungere som en bærende showcase.

I den forbindelse er det vigtigt, at brugerfladen er navigerbar og overskuelig, hvilket blev indfriet ved at vi indkluderede 5-6 funktioner til produktet i form af bl.a. likes, posts og kommentarer. På den måde blev brugerfladen gjort nem at styre rundt i samtidig med, at der skabes associationer til noget genkendeligt for brugeren. 

Website

Udover den del af websitet, som fremhæver de forskellige features i showcasen, blev der udarbejdet en side, som gør rede for de fordele og det værditilbud, der er forbundet med at bruge Splitshift som en platform. 

Se andre projekter

Nujob

Swipe dig til dit næste job.

CURVEX

Se din hjernes aktivitetsniveau i CURVEX meditations-app.

Omnipod

Ny social medieplatform for podcasters.