OmniPod

OmniPod er en social medieplatform for podcasters. Den er udviklet med det formål at skabe et fælles forum, hvor man kan interagere og netværke med ligesindede, og skabe sin egen personlige podcast, for dermed at gøre det at være podcaster til en fælles oplevelse. 

Ønsket fra kunden gik på at skabe et nyt visuelt udtryk til websitet ud fra de rammer, der allerede var sat for deres visuelle identitet. 

Hvad har vi gjort?

I tråd med den visuelle linje, som fra start var lagt af kunden, gik MeeW’s tech-team indledningsvist i gang med at ændre i brugerfladen, samt opdatere det design, der skulle herske på websitet, og den tilhørende app. Således opnåede kunden et mere sammenhængende udtryk i designet, med en optimeret brugeroplevelse til følge. Forud for applikationen, var der medtænkt en række features, som skulle understøtte muligheden for en bedre user interaction blandt brugerne. 

Wireframe

Indledningsvis fik vi lavet nogle sketches for dermed at skabe den rette visuelle identitet til OmniPod. Efter den grove skitsering blev wireframsene til produktet udarbejdet i Figma, for at få detaljeformatet på plads.

Funktionalitet og UX (user experience) er nøgleord hos os, og vi har altid fokus på vigtigheden af at implementere en UI (user interface), med andre ord en brugerflade, som er let for brugeren at navigere i. 

App

Med prototypen på plads, var det næste skridt selve udviklingen af appen. Her blev det aktuelt at gå i gang med udrulningen af backend og, i sidste instans, frontend-delen. 

Prototype

Når designet var implementeret, kunne vi således påbegynde udviklingen af den prototype, som skulle foreligge for OmniPod.

Gennem et interaktivt format, blev udviklere såvel som kunden, bekendt med den funktionalitet og det design, som dernæst ville føre til den endelige udvikling af appen. 

Se andre projekter

NIOMI

Få indblik i din tarmprofil.

Fortis

En træningsapp, der er målrettet styrketræning.

Curve X

Se din hjernes aktivitetsniveau i CURVEx meditations-app.