Mental Robusthed

Mental Robusthed

Mental Robusthed er en organisation, der forsøger at fremme og forbedre den mentale styrke gennem behandlingsprogrammer, som den enkelte kan benytte sig af for at få en endnu stærkere psyke. 

Da organisationen allerede havde et website, hvilede deres ønske på at få produceret en app, der skulle fungere som et redskab til at støtte brugeren i dagligdagen. 

Hvad har vi gjort?

Det primære fokus lå på, at udtænke et overskueligt appdesign, der kan videregive nogle af de øvelser Mental Robusthed gerne vil tilbyde slutbrugeren. Navigationen, og ligeledes UI (user interface), skulle fremgå overskuelig, for at brugeren kunne navigere rundt i de mindre forskellige kategorier af mentale øvelser i et samlet kartotek, der var fastlagte i appen. De forskellige øvelser skal hjælpe brugeren til at blive mere mentalt robust og modstandsdygtig over for udfordringer og forandringer i den enkeltes hverdag. 

Wireframe

Som et led i udviklingsfasen, blev der i første omgang arbejdet på at indføre den tiltænkte funktionalitet, så brugeren sidenhen kunne få glæde af en optimal brugerflade. Den proces fandt sted i Figma, hvilket efterfølgende kunne lede til udviklingen af en prototype for Mental Robusthed-appen. I den forbindelse blev der taget højde for henholdsvis UI (user interface) og UX (user experience). 

App

En godkendt prototype betød, at teamet kunne gå i gang med selve appudviklingen. Her gjaldt det om at få backend og frontend udarbejdet, ud fra de krav der var blevet angivet fra kunden. 

Prototype

Prototypen havde til hensigt at give de involverede parter, herunder kunden og udviklerne, mulighed for at se hvordan den færdiggjorte app kunne se ud i forhold til den funktionalitet, som skulle kendetegne appen, så den fremkom let tilgængelig og nem at bruge for de personer, som behøver nogle værktøjer i deres hverdag til at styrke den mentale sundhed. 

Se andre projekter

Kintella

En platform der styrker dialogen i plejesektoren.

Attavik

Offline eller online - vær forbundet med dit netværk, via appen.

NIOMI

Få indblik i din tarmprofil.