CURVEX

CURVEX er et software-udviklingshus, og derfor en mindre virksomhed, der beskæftiger sig med at udvikle software til hjernscannere, som kan måle aktivitetsniveauerne og de stressmæssige udsving, der forekommer hos den enkelte, med henblik på at gøre den daglige gang nemmere at administrere. 

Hvad har vi gjort?

MeeW’s tech-team klargjorde indledningsvist projektforløbet, for at sætte en overordnet ramme for, hvilke ressourcer der var nødvendige for at udvikle den EEG-app, som skulle visualisere hvilke stadier hjernen begår sig i. Herudover skulle websitet være i overensstemmelse med det univers CURVEX bestod af, og samtidig forhandle produkterne, hvorfor der skulle opsættes en tilkoblet webshop i forlængelse af det. 

Wireframe

Indledningsvist fik vi lavet nogle sketches for dermed at skabe den rette visuelle identitet til CURVEX. Efter den grove skitsering blev wireframesene udarbejde i Figma for at få detaljeformatet på plads. 

Funktionalitet og UX (user experience) er nøgleord hos os, og vi har altid fokus på vigtigheden af at implementere en user interface, med andre ord en brugerflade, som er let for brugeren at navigere i. 

Website og App

Med en strømlinet visuel identitet og brandbook, blev der sat gang i henholdsvis web- og appudvikling, for at skabe et univers, hvor brugeren kunne gøre sig bekendt med produktet. 

En webshop blev ligeledes opsat, i forlængelse af, at der blev udviklet på en app, der skulle understøtte målingen og monitoreringen af aktivitetsniveauet hos den enkelte bruger. 

Prototype

Prototypen for CURVEX blev udfærdiget, efter at implementeringen af UI (user interface) var blevet klarlagt i arbejdet med diverse wireframes. Gennem et interaktivt format, blev udvikleren såvel som kunden, bekendt med den funktionalitet og det design, som dernæst skulle føre til den endelige udvikling af appen.

Se andre projekter

NIOMI

Få indblik i din tarmprofil.

Attavik

Offline eller online - vær forbundet med dit netværk.

OmniPod

Ny social medieplatform for podcasters.