Attavik

Attavik er en virksomhed, der forsøger at bidrage til at folk kan etablere stærkere og dynamiske netværker. Fokusset hviler derfor på, at forbinde brugere på tværs af netværker. 

Virksomhedens ønske var at få udarbejdet en app, der lokaliserer folks position inden for en 8 kilometers radius. Den visuelle identitet var fastlagt, og derfor skulle vores udviklere fokusere væsentligt mere på udarbejdelsen af backend-delen. 

Hvad har vi gjort?

Kunden ønskede, at appen skulle fungere som et bindeled mellem flere forskellige netværker. Derfor udviklede MeeW tech-teamet tre former for måder hvorpå de forskellige brugere kunne kommunikere: herunder det lokale netværk, mesh cloud og offline telefoni. 

Wireframe

Indledningsvis fik vi lavet nogle sketches, for dermed at skabe den rette visuelle identitet til produktet. Efter den grove skitsering blev wireframsene til produktet udarbejdet i Figma for at få detaljeformatet på plads. 

Funktionalitet og UX (user experience) er nøgleord hos os, og vi har altid fokus på vigtigheden af at implementere en user interface, med andre ord en brugerflade, som er let for brugeren at navigere rundt i. 

App

Efter fremvisningen af prototypen, blev appudviklingen sat i værk, hvilket indebar arbejdet på backend såvel som frontend. 

Prototype

En prototype af Attavik, som klargjorde den gældende funktionalitet, blev fremlagt som en interaktiv oplevelse for udviklerne og kunden. I den næste ombæring kunne appen dermed udvikles. 

Se andre projekter

Kintella

En platform der styrker dialogen i plejesektoren.

CURVEX

Se din hjernes aktivitetsniveau i CURVEX meditations-app.

Wafflebarons

Hjælp til at kickstarte dit vaffeleventyr!