Konsulent eller ansat?

Flere virksomheder har oplevet at stå i en situation, hvor de skal overveje hvorvidt de skal fastansætte en ny eller udlicitere noget af deres arbejde. Det er et naturligt til- og fravalg for mange. Men alligevel kan der være fordele og ulemper ved den beslutning I træffer.

Ved at indgå en konsulentaftale, kan du sikre at der kommer et andet syn på tingene. I får inputs fra folk der ikke normalt er en del af den daglige gang hos virksomheden. Inputs der kan optimere og kvalitetssikre jeres interne IT-systemer.

For at imødekomme vores kunders behov, tilbyder MeeW udover færdige udviklingsprojekter også udviklere på konsulentbasis. Dette er optimalt for virksomheder, der har brug for en eller flere erfarne udviklere i en tidsbegrænset
periode.

Vi tilbyder erfarne udviklere, som har været igennem vores Academy program, og har arbejdet på flere kundeprojekter. Dermed får I udviklere, der ikke kun er stærke rent teknisk, men også har helt styr på teamarbejde, kundedialogen og derved nemt kan indgå i jeres eksisterende udviklerteam.

Konsulentservice

Ved at udlicitere dele af jeres arbejde til vores udviklere, får I kyndig konsultering og arbejdskraft inden for agil systemudvikling, IT-artitektur, webudvikling, appudvikling, vedligeholdelse af IT-systemer og ved hvad det vil sige at skabe kvalitetssikrede IT-løsninger.

Udviklerne har flere års erfaring inden for adskillige kodesprog, og formår derfor at mestre en bred vifte af metoder. Metoder der tager afsæt i de nyeste trends indenfor IT-verden, så I kan være sikre på, at fange slutbrugeren.

Vi tilbyder:

Har du lyst til at høre mere?

Hos MeeW er vi ikke blot et udviklingshus, tværtimod udbyder vi en bred vifte af services.
Lad os mødes, så I kan høre mere om, vores konsulent service.